вівторок, 4 жовтня 2022 р.

Лікар - нацгвардієць

 


Сьогодні він військовий лікар-нацгвардієць. Його історія боротьби за Україну розпочалася разом із початком російсько-української війни у 2014 році. Тоді ще студентом військовий захопився тактичною медициною та навчав мобілізованих, що йшли захищати наш Схід.

«Спочатку я підписав контракт та потрапив до лав Нацгвардії України в Миколаїв. Саме з цієї частини я вперше потрапив до району тодішньої ООС. Після повернення з відрядження мені запропонували посаду начальника медичної служби у місті Херсоні», — розповідає лікар-нацгвардієць. 

Коли розпочалася війна, військовий вже працював сімейним лікарем, але одразу зателефонував до своєї частини та запитав, чи він потрібен. Зібрав речі та негайно прибув. На фронті зараз його батько та брати, які впевнено повторюють фразу «ти хотів землі цієї, тож тепер змішайся з нею».

Повернутися додому, відбудовувати Україну,  займатися справою свого життя — мрії нацгвардійця після нашої перемоги. І наші теж!

Джерело: Нацгвардія України.

#герої

Немає коментарів:

Дописати коментар

Діана Вагнер, бойовий медик

  В боях з російськими окупантами, загинула молода дівчина, бойовий медик "Карпатська Січ", німкеня   - Діана Вагнер. "Вона...