четвер, 17 листопада 2022 р.

Валерія, помічник анестезіолога


 Неподалік від російського кордону на Сході України травматичний пункт однієї з медичних бригад під обстрілами рятує життя героїв. Більшість медиків добровільно приєдналися до бригади ще на початку повномасштабного вторгнення. Серед них і 21-річна помічниця анестезіолога Валерія.

Валерія живе разом із більше ніж десятком лікарів і медсестер. Через ворожі обстріли команда вже втратила 5 медиків та 2 медичні стабілізаційні пункти. До 24 лютого медкиня працювала в одному з госпіталів на Київщині та звикла бачити травми, але на війні все по-іншому: «Навіть коли змиєш кров, побризкаєш перекисом, завжди є цей запах. Його ніколи не забудеш».

 Валерія працює на найнебезпечніших напрямках фронту, де кожне врятоване життя дається неймовірною хоробрістю самих медиків. 

«У мене найдивовижніша робота в світі. Я захищаю героїв. Вони захищають нас, і я тут, щоб захищати їх — і не дати їм померти».

Дякуємо нашим медикам за врятовані життя наших героїв та щоденну невтомну роботу!

Джерело: BBC

Немає коментарів:

Дописати коментар

Діана Вагнер, бойовий медик

  В боях з російськими окупантами, загинула молода дівчина, бойовий медик "Карпатська Січ", німкеня   - Діана Вагнер. "Вона...