пʼятниця, 19 серпня 2022 р.

Андрій, боєць

 


Більшість побратимів, з якими пліч-о-пліч воює львів’янин Андрій, народилися і виросли на Сході України. Поряд з ними, говорить боєць, він остаточно переконався, що наша країна – єдина від Сходу до Заходу.

– Я бачу, як ставляться до мене хлопці – завжди допоможуть, підтримають. Це справжня бойова родина, братерство, яке не має поділу на регіони тощо, адже всі ми – українці, які захищають рідну землю, – упевнений боєць 25-ї ОПДБр.

До повномасштабного вторгнення росії Андрій не мав бойового досвіду, тож на початку служби переймав його у побратимів, які свого часу воювали на Донбасі. Каже, що їх упевненість та сміливість не один раз рятували хлопцям життя.
– Пам’ятаю, як на Харківщині нам довелося виходити з оточення під обстрілами. І авіація по нас била, і танки… Ми вийшли неушкодженими завдяки чітким та злагодженим діям досвідчених бійців, які знали, що робити в таких ситуаціях, – згадує Андрій. – Зі своїми побратимами я буду стояти до кінця, скільки є сил, щоб вибороти Перемогу. Щоб наша вільна і сильна Україна більше не чула вибухів, плачу людей, не бачила кровопролиття.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Діана Вагнер, бойовий медик

  В боях з російськими окупантами, загинула молода дівчина, бойовий медик "Карпатська Січ", німкеня   - Діана Вагнер. "Вона...